Δευτέρα, Μαΐου 05, 2008

Home

Ακούγοντας το σχεδόν 8λεπτο υπνωτικό σημερινό μας τραγούδι για πρώτη φορά, πραγματικά το τελευταίο πράγμα που περίμενα να μάθω για τον καλλιτέχνη που κρύβεται πίσω από αυτό ήταν ότι πρόκειται για δύο 23χρονους από το Cambridge. Από τη μία, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ήμουν σίγουρος ότι επρόκειτο για solo project και όχι για συγκρότημα, από την άλλη, και πάλι για τον ίδιο λόγο, ότι αυτή η παράξενη ψιθυριστή φωνή και ο ζεστός ήχος της ακουστικής κιθάρας που τη συνοδεύει, μας έρχονται οπωσδήποτε από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Και αυτοί οι στίχοι.. "This house will always be home to me, regardless of where i lay my feet.. it's home.. it's home". Ελπίζουμε λοιπόν αυτή η σπάνια, για την ηλικία και την καταγωγή τους, ωριμότητα που επιδεικνύουν οι δύο φίλοι να ανταμοιφθεί σύντομα με την κανονική κυκλοφορία της μουσικής τους μέσω κάποιου label, καθώς στη σελίδα τους στο myspace αναφέρονται ακόμη ως unsigned.


the last dinosaur - home [divshare]


lastfm.png hypem.png myspace.gif elbows.png

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω ναι, καταπληκτικοί οι Last Dinosaur! Και στο μικρό μας blog μάλλον θα εμφανιστεί το Home soon, very soon...και μιάς και δηλώνουν φανατικοί του Karl Blau και εγώ λυσσάω να κάνω post για τον Κ.Β. λέω να τους συνδυάσω...συγχαρητήρια για τις ανακαλύψεις σου ;)

WinterAcademy είπε...

ευχαριστώ.παρομοίως..

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!τι κάνω λάθος και δεν κατεβαίνει το συγκεκριμένο απο το Dshare?

WinterAcademy είπε...

επειδη το boxstr εχει ημερησιο οριο στα downloads, ανεβαζω εδω κ λιγο καιρο τα τραγουδια και στο box.net ή [αν ειναι μεγαλυτερα των 10 ΜΒ] στο divshare.
Στα 2 αυτα sites δεν αποθηκευεις απευθειας με δεξι κλικ το τραγουδι, αλλα ανοιγεις το link σε αλλη σελιδα και [για το divshare] κανεις κλικ στο 'download original' στη δεξια στηλη, διπλα σ'ενα itunes εικονιδιο. Μετα σε βγαζει σε μια αλλη σελιδα οπου ή περιμενεις 15 δευτερολεπτα ή κανεις κλικ στο 'skip ad' πανω δεξιά, και το πλαίσιο αποθηκευσης του τραγουδιου πεταγεται πλεον μονο του στην οθονη σου.
Ελπίζω να τα καταφερεις. Παντως προσπαθησε ξανα το λινκ του boxstr, καθε μερα το οριο μηδενιζεται.