Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2007

And She Was

Δεν ξέρω πόσων χρόνων είναι ο σημερινός μας καλεσμένος, που ακούει στο όνομα Chris Price, πάντως στη σελίδα του αναφέρει πως ξεκίνησε την καριέρα του ως πιτσιρικάς πριν 20-25 χρόνια κάτω από το ψευδώνυμο D'Crescendo γράφοντας μουσική για ταινίες ενήλικου περιεχομένου.. Ακολούθησαν άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες δουλειές [όπως η σύνθεση μουσικής για προγνωστικά καιρού στο Weather Channel..] και, επιτέλους, το 2007, ο Chris κυκλοφορεί το ντεμπούτο του άλμπουμ, με τίτλο post pop parade. O Chris δίνει ενδιαφέροντες χαρακτηρισμούς στη μουσική του : post-pop και anti-pop, που αν μη τι άλλο, σε ιντριγκάρουν να την ακούσεις. Το And She Was που παρουσιάζουμε σήμερα έχει στοιχεία από 80s [human league, pet shop boys, new order κλπ] δοσμένα όχι με το προβλέψιμο νοσταλγικό ύφος που θα περίμενε κανείς, αλλά με ένα πιο σύγχρονο electropop τρόπο [αν τώρα θέλει να το πούμε post-pop, εγώ πάω πάσο]


chris price - and she was

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sorry για τα άσχετα, ΑΛΛΑ..

1. εσυ δεν δηλωσες πως οτι και αν κανει ο κβητα δε σε απογοητευει; εξακολουθεις να το υποστηριζεις αυτο;;;;

2. δεν ειχες υποσχεθει ενα ποστ με ντουετα; τζαμπα ψηφισα;;;;;

WinterAcademy είπε...

1. δυστυχως ΑΚΟΜΗ δεν το εχω παρει [αυτο ειναι το κακο με τα ελληνικα αλμπουμ, πρεπει να τα παρεις απο δισκαδικο] να υποθεσω οτι δεν σου αρεσε ε?

2. τι εννοείς ψήφισες? έφαγα τον κόσμο [δηλ το inbox] δε βρηκα πουθενά να μου χεις στειλει κατι, εκανα τέτοια πατάτα? μπορείς να το ξαναστείλεις?

πάντως οι λόγοι που δεν το εκανα [ακομη] ειναι οι εξης:

α. με προλαβε ο 11 [εστω κ αν αυτο που ηθελα να κανω ηταν περιστασιακά Boy-girl ντουετα ΟΧΙ του ιδίου συγκροτήματος

β. πολύ λίγοι ψήφισαν [μόνο 2]

γ. δε συμπλήρωσα ακόμη τον αριθμό που θέλω

Ανώνυμος είπε...

θελω να ακουσω ακομα μια φορα ολοκληρο το δισκο κ βητα. για την ωρα, νομιζω οτι ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει απο αυτον. εχω ενα δισταγμο μονο για το δευτερο cd που ειναι μονο μουσικη. ισως εκει κρυβεται κτ καλο. τα νεα του ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ομως κινουνται πολυ κατω του μετριου. εοιφυλασσομαι.

σου ξαναστειλα το mail αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ταιριαζει με το υφος του ποστ σου. απλα εστειλα ενα αγαπημενο ντουετο. λογοκρινε το αν θες! :)