Δευτέρα, Απριλίου 06, 2009

Us And Now

Οι Former Ghosts είναι το νέο project του κυρίου Freddy Ruppert, τον οποίο ίσως θυμάστε από τους This Song Is A Mess But So Am I. Οι TIAMBSAI δεν υπάρχουν πια οπότε ο Freddy φώναξε τον φίλο του Jamie Stewart και την Nika Roza, τραγουδίστρια των Zola Jesus [ελπίζω να μη χρειάζεται να αναφέρω σε ποιο συγκρότημα είναι τραγουδιστής ο jamie..] με σκοπό να ηχοραφήσουν μερικά tracks και ότι ήθελε προκύψει.. Προέκυψαν λοιπόν οι Former Ghosts και ένα άλμπουμ που λογικά θα κυκλοφορήσει -αρκετά- αργότερα μέσα στη χρονιά. Τα δύο τραγούδια που ανέβασαν στο myspace θα μπορούσαν να είναι των Xiu Xiu [οπότε λύθηκε η απορία στους λίγους που δεν ήξεραν το συγκρότημα του jamie ;) ] θα μπορούσαν άνετα πχ να βρίσκονται στο The Air Force. Το τρίτο, με φωνητικά της Nika είναι κάπως διαφορετικό καθώς η φωνή της θυμίζει αρκετά τη Siouxsie. Mp3 των τραγουδιών δεν κυκλοφορούν ακόμη στο διαδίκτυο οπότε ας κάνουμε μια μικρή παρασπονδία παρουσιάζοντας ένα τραγούδι από κάθε vocalist.. Όπως θα διαπιστώσετε -ειδικά αν είστε fan των Xiu Xiu- πρόκειται ήδη για ένα από τα πιο αναμενόμενα άλμπουμ της χρονιάς.


Former Ghosts is the new project from Freddy Ruppert [this song is a mess but so am I], Jamie Stewart [Xiu Xiu] and Nika Roza [Zola Jesus]. Do you really need more information? Expect a full album later in the year..


Former Ghosts - Us And Now [box]

Former Ghosts - In Earth's Palm [box]




[αυτό είναι live!!]

lastfm.png myspace.gif

1 σχόλιο:

mystery falls down είπε...

Αν η συνεργασία τους έχει ως αποτέλεσμα συνθέσεις που θα θυμίζουν εκείνες του "The Air force" (το οποίο ήταν θαυμάσιο) υπόσχομαι ότι θα το παραγγείλω χωρίς καν να χρειαστεί να το ακούσω (κατεβάσω). Το "Us and now" είναι υπέροχο. O Jamie Stewart κάνει θαύματα (πάλι)!