Τρίτη, Απριλίου 29, 2008

Come On Feet

Πέφτοντας πάνω σ'ένα τραγούδι με τίτλο Come On Feet παρακαλάς από μέσα σου να είναι αρκετά καλό ώστε να αξίζει ένα post ώστε να μπορέσεις να γράψεις τη φράση "Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδιαααα!!". Αφού το κατεβάσεις, το ακούς και συνειδητοποιείς όχι μόνο ότι είναι καταπληκτικό, αλλά και ότι σου θυμίζει πολύ κάτι άλλο από αυτά που άκουσες πρόσφατα. Π.ά.ρ.α. πολύ όμως. Το βάζεις στο repeat προσπαθώντας να θυμηθείς, αρνούμενος να υποκύψεις στην ευκολία του google, ώσπου τελικά υποκύπτεις και ντροπιασμένος ανακαλύπτεις ότι το εν λόγω συγκρότημα [Pete and the Pirates] μοιράζεται τον τραγουδιστή του με ένα άλλο συγκρότημα, το ντεμπούτο άλμπουμ του οποίου όχι μόνο σου άρεσε πάρα πολύ πέρυσι, αλλά το είχες και στα καλύτερα της χρονιάς. Συμβαίνει και στις καλύτερες Ακαδημίες.. Δε θα σας αποκαλύψω όμως το συγκρότημα, σε περίπτωση που δεν έχετε παραδοθεί ολοκληρωτικά στο Αλτσχάιμερ όπως εγώ..

Το άλμπουμ των Pete and the Pirates λέγεται Little Death και είναι σαφέστατα αυτό που θα ακούσω αύριο το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά..


pete and the pirates - come on feet [box]

lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png myspace.gif elbows.png

3 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Ο γρίφος ήταν πανεύκολος. Tap tap. Αδυνατώ να εντοπίσω διαφορά όχι μόνο στα φωνητικά, αλλά και σε ολόκληρες τις συνθέσεις.

ΥΓ. 27 Δεκεμβρίου ;)

mystery falls down είπε...

Ο λόγος; Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Tom Sanders είναι ο ίδιος! Χα χα! Οι Tap Tap είναι project του. Κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση των Wolf parade (ελπίζω να άκουσες το "Α Mount Zoomer"), Sunset rubdown, Handsome furs.

WinterAcademy είπε...

έχω χάσει τη μπάλα και πάλι με τα άλμπουμ που πρέπει [λέμε τώρα] ν'ακούσω. ελπίζω το 4ήμερο να καταφέρω να ακούσω αρκετά από αυτά. καλό μήνα.