Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2007

Nowhere Left To Go

Μια που προχθές λέγαμε για το shoegazing που επιστρέφει, σήμερα έχουμε άλλο ένα καναδέζικο συγκρότημα, από το Τορόντο συγκεκριμένα, τους Airfields, οι οποίοι του δίνουν και καταλαβαίνει. Πραγματικά το σημερινό τραγούδι είναι σα να βγήκε από το Going Blank Again των Ride [τι καταπληκτικό άλμπουμ.. και τι σπουδαίο συγκρότημα! κρίμα που ο φίλος μας κατέληξε να κάνει τη φιλιππινέζα στους oasis]. Συν τοις άλλοις, σαν ατάκα καλωσορίσματος στη σελίδα τους στο myspace έχουν αυτό:

it's making me blue - Pantone 292....


μία από τις καλύτερες ρίμες ever, και αν την ξέρετε και είναι και δική σας αγαπημένη, τότε νομίζω πως ήδη πολύ σας συμπαθώ..


the airfields - nowhere left to go


2 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Κοίτα να δεις που κάθε φορά που σκέφτομαι να δημοσιεύσω κάτι (σχεδόν) το έχεις ποιήσεις ήδη. Ναι, αναφέρομαι στους Airfields που μόλις τώρα άκουσα το δίσκο τους. Κανάδας. Άλλη μουσική (κατά το άλλο φρούτο)

WinterAcademy είπε...

ναι, κι εγώ το παθαίνω συχνά με σένα, τον mhulot, τον h20 κλπ..

δεν είναι όμως λίγο ανόητο? λες και μ'ένα post που θα διαβάσουν 40-50 άτομα, αμέσως το συγκρότημα έγινε γνωστό και δε χρειάζεται καμία άλλη προβολή! Γι'αυτό και το ποστ μου για το Neon bible ή το ποστ του gsus για τους final fantasy προχθές τα χάρηκα τόσο, γιατί για μένα δεν έχει καμία σημασία το να γράφεις πρώτος ή δεύτερος για κάποιο συγκρότημα [φοβερό επίτευγμα..] όσο το να βοηθάς στην εξάπλωση και την προβολή αυτού του είδους μουσικής, μήπως και δούμε κάποτε live και κανέναν άλλον εκτός του nick cave στην ελλάδα..