Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

The Cavalcade, Residents Bar, Thessaloniki, 24.09.2010

Πληροφορήθηκα για την αναπάντεχη εμφάνιση των Βρετανών Cavalcade στη Θεσσαλονίκη μόλις μιάμιση ώρα πριν, κάνοντας login στο myspace [ποιο?] έπειτα από αρκετούς μήνες. Φυσικά το θεώρησα αμέσως ως σημάδι ότι θα έπρεπε να ετοιμαστώ στα γρήγορα και να δώσω το παρόν. Στα συν η διοργάνωση από την εκλεκτή ομάδα της Melotron και η δωρεάν είσοδος. Στα μείον η επιλογή του χώρου [καθαρά προσωπική και υποκειμενική άποψη]. 


Οι δυο πιτσιρικάδες Cavalcade ανέβηκαν στη 'σκηνή' [είχα συνέχεια το άγχος μη τυχόν και ενθουσιαστεί λίγο παραπάνω ο τραγουδιστής τους και χτυπήσει το κεφάλι του στο ταβάνι χοροπηδώντας] μία ώρα -και μία υπαρξιακή κρίση- αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Έπαιξαν τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους Many Moons και ήταν συμπαθέστατοι. Ένα iphone αντικατέστησε το rythm section, μια ρημαδοφωτογραφία όμως δε στάθηκε ικανό να βγάλει..

Το υπέροχο indiepop χιτάκι τους Meet You In The Rain για κάποιο λόγο αμέλησα να το παρουσιάσω πέρυσι οπότε ήρθε επιτέλους η ώρα του. Πιο Sarah Records δε θα βρείτε.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: