Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2007

Indiepopkids

To σημερινό τραγούδι, λίγο πριν μπει το σαββατοκύριακο, αφιερώνεται σ'όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν σε βροχερές πόλεις, ξοδεύουν τα χρήματα που δεν έχουν αγοράζοντας βινύλια, που πίνουν τη μπύρα τους σε κάθετους προς την παραλία δρόμους και όχι στην παραλία, που θα'ναι αύριο στο λιμάνι, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι..

Λέγεται indiepopkids. Τελεία.

professor pez - indiepopkids

Όχι όμως και παύλα, αξίζει να πούμε λίγα λόγια και για το συγκρότημα, τους Professor Pez από τη Νορβηγία που κυκλοφόρησαν το εν λόγω τραγούδι το 2004 με το άλμπουμ "Let us follow the evil balloon". Ακολούθησε ένα χρόνο μετά το "We found the beach, where is the ocean?" το οποίο περιείχε κι αυτό ένα επίσης καταπληκτικό τραγούδι, το imperial airways.

professor pez - imperial airways




Φέτος, οι φίλοι μας απο το Bergen κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Hordaland, και το σερί των σπουδαίων indiepop hits συνεχίζεται. Θα πρέπει όμως να κάνετε τον κόπο να μπείτε στη σελίδα τους στο myspace για να ακούσετε το καταπληκτικό papillon γιατί, αν και έψαξα με κάθε δυνατό τρόπο, mp3 δε βρήκα [let me know αν είστε πιο τυχεροί btw..]

3 σχόλια:

Μαρκησία του Ο. είπε...

Το πρώτο λινκ δεν δουλεύει...:-/

η εικόνα πάντως είναι τέλεια! :)

καλημέρα...

Xilaren είπε...

bergen, polli broxi, bre paidaki mou (Asxeto to kserw)

to link 38 ta spaei!!!

WinterAcademy είπε...

φακ φακ φακ! θενξ!
δεν ειχα κ ιντερνετ χτες, που να το παρω χαμπαρι!
συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενειες..